Dumlupınar Ortaokulu

Vizyon: Biz... öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan; diline kültürüne, bayrağına, vatanına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmak için varız.

Misyon: Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek; öğrenme için her türlü fırsatı vererek; öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 6:50-11:50 Sabah Grubu 11:50-16:40 Öğlen Grubu
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://birecikdumlupinarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Merkez mahallesi, yusuf kemal yaşar caddesi, No1 Birecik / Şanlıurfa sebze hali karşısı

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Fırat Nehrinin kıyısında iş merkezinin üst katında bulunmaktadır... okulumuzun alt katında iş yerleri bulunmakta okulumuz bu iş yerlerinin üst katında eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ulaşım Halk otobüslerinin güzergahı üzerinde olan okulumuz şehir merkezine yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde